🌍 Darwin lanceringsrabat! Få 30% rabat på første byggesæt 🌍
Hvorfor er STEM godt for dit barn udvikling?

Hvorfor er STEM godt for dit barn udvikling?

STEM giver færdigheder for fremtiden

I en verden, hvor teknologi og videnskab er hjørnestenene i vores hverdag, er det afgørende at give børn et solid grundlag og interesse for at lære, men også simple færdigheder inden for de områder vi kan se, der er efterspurgt i fremtiden…

Her kommer STEM-områderne i spil (Science, Technology, Engineering, Mathematics), og når vi fremmer aktiviter og lege, der fokuserer på leg og læring sammen, opbygger vi et forhold til læring hos børn der er både positiv, langsigtet ønsket af dem selv, fordi de bliver glad for at udfordrer dem selv og lære.

Læs mere
Hvad er forskellen på STEM og STEAM læring?

Hvad er forskellen på STEM og STEAM læring?

STEM er ikke blot en række fagområder. Mindst lige så meget en tilgang til læring ... En tilgang der kan læres helt fra spæd, og som gavner barnet i mange år ud i fremtiden. 

Men for at have succes med en STEM/STEAM tilgang til børn der er helt små, er A’et i STE(A)M livsvigtigt. Småfolks hjerne er nemlig i de første mange år udviklet til leg, og kreativitet og leg dermed en direkte vej ind til deres lærenemme hjerter, der hungrer efter at udvikle sig og vokse..

Verden udvikler sig nemlig konstant, og i nyere tid, særligt gennem videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik.

Læs mere