VIL DU SE VILDE FORSØG OG SJOVE QUIZZER MED VIDENSKABSKLUBBEN?

Foto fra Videnskabsklubbens afslutningsshow 2020 [Fotos: LivePro]
Vi vil gerne slå et slag for Videnskabsklubben. 

De er superseje og arbejder hårdt på at danne større fokus på videnskab for børn i 4.-6. klasse. Hos videnskabsklubben kan man nemlig gå til “videnskab” efter skole og blive en ægte miniforsker. 

Et nøgleord hos Videnskabsklubben er STEM og derfor har vi noget til fælles. Så her i efteråret tog vi fat i dem, for at høre, om vi skulle lave lidt sjov videnskab sammen. Bag Videnskabsklubben sidder en gruppe superseje og kloge mennesker. De har her til efteråret bygget, eksperimenteret og leget med både raketten, bliden og lavalampen og de har haft en fest!

Derfor blev vi enige om, at vi selvfølgelig skal sponsore deres hovedpræmie til deres afslutningsshow d. 14. December 2021.

Hvert år holder de som afslutning på deres superfede forløb et digitalt afslutningsshow, som man kan streame live fra Facebook. I år bliver det på DTU - Danmarks Tekniske Universitet. Der kommer til at være en masse kloge gæster, sjove forsøg og quizzer! De skal blandt andet på virtuelt besøg i Randers Regnskov - måske I får mulighed for at komme helt tæt på nogle slanger og frøer?

Alle kan se med - også dem der bare er nysgerrige på at se lidt videnskabeligt underholdning. Så sæt kryds i kalenderen og se med. Måske du kan vinde deres hovedpræmie og få et 3 måneders abonnement til Woodstein - det ville være en god præmie at gå på juleferie på, hvis vi selv skulle sige det.

Ses vi online til deres afslutningsshow? Følg med på Videnskabsklubbens Facebook-side, hvor du kan streame showet.

 

Foto fra Videnskabsklubbens afslutningsshow 2020 [Fotos: LivePro]