🌍 Darwin lanceringsrabat! Få 30% rabat på første byggesæt 🌍

Vælg byggelinje ud fra dit barns alder

For børn 4-8 år - Darwin byggelinje 🌍

Store idéer starter små

Med vores Darwin byggelinje hylder vi børns naturlige nysgerrighed og kreativitet, ved at kombinere simple udfordringer med kreative aktiviteter. Det giver fantastiske succesoplevelser til mindre børn, og vækker en interesse for entreprenørskab, videnskab og teknik.

Byggesættene består altid af en innovativ udfording der skal bygges, og derudover et kreativt element der skal farves, males eller formes. Når byggesættet er færdigt, står barnet tilbage med et fuldtendt sæt der kan leges med i lang tid.

Det kan fx. være vores klo, pandekageskyder eller fumlebræt der har +20 sjove og lærerige lege 🦀🥞🎨

Byggesættene er baseret på STEAM principper, som er en variation af STEM til mindre børn, der inkluderer A for Art (kreativitet).

Byggelinjen indeholder +12 byggesæt ved lancering.

For børn 7-14 år - Hawking byggelinje 🚀

Til den næste generation af opfindere

... Og det er netop hvad vores Hawking byggelinje inspirerer til. Linjen er baseret på en STEM tilgang (Science, Technology, Engineering and Math), og tager en række teoretiske begreber og gør dem håndgribelige, sjove og praktiske for børn, så vi kan gøre læring til en leg.

Hawking byggesæt er ikke blot endnu en krea-boks, men vores formål er at styrke vigtige færdigheder der styrker barnet nu og i fremtiden. Kreativ problemløsning, kritisk tænkning, innovation og nytænkning er netop hvad vores Hawking byggesæt udfordrer vores børn til at blive god til.

På den måde lærer børn, at hårdt arbejde betaler sig, og hvem skulle have troet, at de kan bygge deres egen rumraket? Men det kan de nu!

Byggelinjen indeholder +13 byggesæt

Hvad er STEM læring?

Der er mange definitioner på hvad STEM og STEAM læring er. STEM står for "Science, Technology, Engineering og Mathematics" og omfatter netop disse fag, men længere går de danske opfattelser af STEM-læring heller ikke. A'et i STEAM står for Art, og gør i bund og grund STEM-læring spiseligt for mindre børn, ved at tilføre det kreativitet og kunst.

STEM er en tilgang til læring. Den (ret naturlige) tilgang som mange voksne besidder i deres daglige arbejde, hvor vi undersøger hypoteser og be- eller afkræfter disse gennem praktiske eksperimenter, er hvad vi prøver at lære børn gennem STEM.

For børn dog, er det hverken så komplekst eller struktureret.

Børn skal nemlig lære at lære, og det er her vi som forældre bruger STEM som læringsformater, til at lære og forstå verden.

STEM er en slags alliance imellem videnskab, problemløsning, kontekster, børn og læring.

Vi håber at I vil med os på denne rejse, og dermed give jeres børn muligheden for at komme til at elske at lære.

Leder du efter gratis STEM aktiviteter I kan lave i hjemmet?

Så tjek vores kartotek af +400 STEM/STEAM aktiviteter I kan lave derhjemme.
Der er noget for enhver alder!

Besøg DIY.woodstein.dk