Raketten byggesæt til børn fra Woodstein.dk

OPLEV KASSEN

KASSENS INDHOLD


Tanken bag vores byggesæt er at gøre børn mere interesseret i videnskab gennem en masse leg. Vi vil gerne vise børn, at videnskab er sjovt, når man eksperimenterer og undersøger! Hvem ved, måske lærer man noget nyt? 

Vi vil gerne udvide jeres horisont mest muligt, så derfor har vi et nyt STEM-tema klar til jer hver måned! Det betyder, at I aldrig vil få den samme kasse.

INDHOLD:

Et byggesæt, som du helt selv bygger, der viser, hvordan STEM-temaet virker

Et magasin, der forklarer månedens STEM-tema med historier og 'science' facts

Vores byggesæt indeholder alle dele, en smart manual og en masse videnskab til børn

BYGGESÆTTET

Vores byggesæt indeholder nemme, visuelle samlevejledninger

Samleanvisning

Samlesættet skal selvfølgelig samles korrekt, for at det virker bedst muligt. Ligesom med alle andre maskiner og konstruktioner. Derfor hører der en beskrivende samleanvisning med i kassen, som gennem illustrationer viser, hvordan I samler projektet.

Samleanvisningen kommer også med foreslag til eksperimenter og test, som I kan lave derhjemme!

Hele vandingsanlægget med tilhørende manual og en masse videnskab til børn

Byggeklodserne

Byggesættet indeholder alle de dele, som I skal bruge. Vi har skåret jeres byggeklodser ud i træ på vores mega fede laserskærer. Laserskæring er en super smart opfindelse indenfor STEM, som automatiserer udskæring af træ, så det er hurtigt og effektivt.

Vi har forsøgt at gøre de forskellige dele modulærer, så de kan bygees med på tværs af projekterne.

En Woodsteiner der kigger på magasinet tilhørende vores byggesæt

MAGASINET

Det tilhørende magasin, der følger med i alle byggesæt. Magasinet indeholder historie og videnskab relateret til byggesættet

Spændende historier om videnskab

I vores magasiner kan du læse om videnskaben bag månedens projekt. Det forklarer de forskellige videnskabelige principper, som har indflydelse på de eksperimenter, som I kan lave med jeres byggesæt. De spændende historier handler bl.a. om super kloge opfinderer og videnskabsmænd såsom Einstein. Derudover er der massere af finurlige kloge facts - vidste du for eksempel at olie og vand normalt ikke vil blande sig, men at man kan tvinge dem til det?

2 børn der leger med vores byggesæt. Byggesættet er kunstvandingssystemet

Eksperimenter og forsøg

De fleste kloge opfindelser er skabt gennem en masse forsøg og gentagelser. Derfor er det vigtigste i Woodsteins byggesæt at opdage, hvor sjovt det er at eksperimentere. At eksperimentere er lidt ligesom at lege og løse et mysterie på samme tid. I kan finde massere af forslag til eksperimenter og forsøg i magasinet. Dit barn vil lære at udforske forskellige muligheder og blive super god til kreativ problemløsning.

2 børn der samler vores gratis prøvepakke

Lyder det som noget dit barn vil have glæde af?

Tilmeld dit barn

SJOVT "STEM"

Vores byggesæt er inspireret af læringstilgangen STEM, hvilket står for Science, Technology, Engineering og Mathematics. Fagene i STEM er overalt omkring os - fra planterne udenfor dit hus (science) til bordet, som I spiser ved (engineering). Vi ønsker at skabe større forståelse og interesse for den verden, som vi lever i samt udvide børns forståelse og horisont for den verden, som vi kommer til at leve i.

Det gør STEM med udgangspunkt i at lære en masse ved at bruge hænderne. Vi tror på, at man suger mere læring til sig gennem leg, kreativ problemløsning og praktisk erfaring. Og selvfølgelig også at "øvelse gør mester".

Science logo
Technology logo
Engineering logo
Mathematics logo