🌍 Darwin lanceringsrabat! Få 30% rabat på første byggesæt 🌍

Scroll videre og se de sjove billeder af Darwin linjen 👉

En fortryllende linje af byggesæt til børn 4-8 år 🌈

Vores Darwin byggesæt er en linje der planter frø hos de små, og viser dem, at det er fedt at lære! De bliver udfordret til at kombinere kreativitet og problemløsning.

Halvdelen af byggesættet består af at designe, male, klippe & klistre og lignende aktivter, der binder resten af byggesættet sammen, og giver dit barn en følelse af, at have bygget noget stort 👩‍🚀👩‍🎓👩‍🔬

Det er en sjov og spændende linje af byggesæt der fokuserer på #steam, #kreativitet, #problemløsning, #leg og #konstruktion

Hvert byggesæt i denne linje har sit eget tema, og indeholder bl.a. byggematerialer, en nem byggevejledning, lærerigt temamateriale & et kreativt element til leg med byggesættet.

Læs anmeldelser kun af Darwin linjen
Vi har allerede sendt over 3500 kreative Darwin byggesæt til børn 4-8 år, og de elsker dem - Skal I være med?

Tjek #woodsteindk for masser af STEM & STEAM idéer,
kreativ leg og skøre eksperimenter

🌍 Lanceringstilbud: få 30% på din første måned.

⭐️ Få dit første byggesæt med 30% rabat ⭐️

Giv dine børn de fedeste oplevelser med vores byggesæt!

Rabatten gælder kun i 21 dage fra lancering

Har du spørgsmål om Darwin linjen?

🤓 Hvad er Darwin linjen?

Vores Hawkings linje er vores byggelinje til de lidt yngre børn og er inspireret af Charles Robert Darwin der skabte evolutionsteorien.

Byggesættet er for børn i alderen 4-8 år, og hjælper dine børn med at holde koncentration på en opgave, forbinder læring med leg, og styrker deres lyst og evner til at fordybe sig i spændende opgaver..

Byggesættene kræver en voksen med i legen, men byggesættene er langt mere simple end vores linje til de lidt ældre børn, og kræver derfor ikke mange trin før sættet er færdigt, og klar til at lege med!

Byggesættene er sjove for både børn og voksne, fordi de har en stor wow-effekt, når man fra at modtage en række byggedele, kort tid efter står med et færdigbygget sæt, der kan leges med.

Pandekageskyderen, der er vores første byggesæt i Darwin linjen, er et kæmpe hit hos de små. Her skal de designe deres eget pandekagemonster, og derefter bygge en pandekageskyder, så de kan fodre monsteret. Lyder det ikke bare sjovt? 😊

Hele familien samles omkring dette byggesæt!

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin grissebasse (byggesættet), der er på jagt efter svampe i den dybe skov (pomponer som I selv laver), og hvor maler svampe, agern og andre ting.

Det kan være et fumlebræt, hvor I kan lære at skrive tal og bogstaver, eller benytter jer at nogle af de andre +10 lege som fumlebrættet kan..

Eller det kan være en kuglebane, hvor I først bygger kuglebanen, og derefter kan sende kuglerne op og ned i det mønster I helt selv har designet.

Og pandekageskyderen kender du 😉

Det kan også være vores automatiske vindmølle, hvor vi berører emner som grøn energi og om hvordan man laver strøm vha. vindmodstand.

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!