Darwin linje

Scroll videre og se de sjove billeder af Darwin linjen 👉

En fortryllende linje af byggesæt til børn 🌈

Vores Darwin byggesæt er en linje der planter frø hos børn, og viser dem, at det er fedt at lære! De bliver udfordret til at kombinere kreativitet og problemløsning.

Halvdelen af byggesættet består af at designe, male, klippe & klistre og lignende aktivter, der binder resten af byggesættet sammen, og giver dit barn en følelse af, at have bygget noget stort 👩‍🚀👩‍🎓👩‍🔬

Det er en sjov og spændende linje af byggesæt der fokuserer på #steam, #kreativitet, #problemløsning, #leg og #konstruktion

Hvert byggesæt i denne linje har sit eget tema, og indeholder bl.a. byggematerialer, en nem byggevejledning, lærerigt temamateriale & et kreativt element til leg med byggesættet.

Læs anmeldelser kun af Darwin linjen
Vi har allerede sendt over 4000 kreative Darwin byggesæt til børn, og de elsker dem - Skal I være med?

Tjek #woodsteindk for masser af STEM & STEAM idéer,
kreativ leg og skøre eksperimenter

🌍 LIGE NU: få 48% på første byggesæt

⭐️ Spar 48% på det første Darwin byggesæt ⭐️

Giv dine børn de fedeste oplevelse, når de ser, at de kan bygge deres egen rumraket! Og meget mere!

Har du spørgsmål om Darwin linjen?

🤓 Hvad er Darwin linjen?

Vores Hawkings linje er vores byggelinje til nygerrige og kreative børn, og er inspireret af Charles Robert Darwin der skabte evolutionsteorien.

Byggesættene er opbygget omkring en historie og en problemstilling, og hjælper børn med at holde koncentration på en opgave, forbinder læring med leg, og styrker deres lyst og evner til at fordybe sig i spændende opgaver..

Byggesættene i Darwin lægger op til hyggelig familietid, da der somme tider skal en voksens kærlige hånd til at afslutte en ting eller to. I forhold til Hawking linjen, har Darwin færre trin før sættet er færdigt, og klar til at lege med!

Byggesættene er sjove for både børn og voksne, fordi de har en stor wow-effekt, når man fra at modtage en række byggedele, kort tid efter står med et færdigbygget sæt, der kan leges med.

Raketten, der er vores første byggesæt i Darwin linjen, er et kæmpe hit hos de små. Den er nem at samle for store og små, og kan skyde ca. 8-10 meter op i luften, kun ved hjælp af en slange og en sprøjte. Eksplosiv og sjov! Lyder det ikke bare sjovt? 😊

Hele familien samles omkring dette byggesæt!

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin grissebasse (byggesættet), der er på jagt efter svampe i den dybe skov (pomponer som I selv laver), og hvor maler svampe, agern og andre ting.

Det kan være et fumlebræt, hvor I kan lære at skrive tal og bogstaver, eller benytter jer at nogle af de andre +10 lege som fumlebrættet kan..

Eller det kan være en kuglebane, hvor I først bygger kuglebanen, og derefter kan sende kuglerne op og ned i det mønster I helt selv har designet.

Eller en pinball maskine.. Eller en hjemmelavede fodboldbane.. eller en. Vi kunne blive ved 😊

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!