Om os

Vi brænder for at gøre en forskel

Det reflekteres i alt hvad vi gør, uanset om det er gennem kreativ leg, sourcing af gode materialer eller design af lærerige byggesæt

VI er nyskabende, drager selvstændige erfaringer og vi tager ikke et gammelt svar for gode varer, hvis evidensen i dag siger noget andet.

.. Og vi er på en mission

Vi er ved at opbygge et hold af intelligente, ambitiøse, selvstændige, sjove og passionerede mennesker, der ønsker at bidrage til at gøre verden et bedre sted igennem uddannelse, design, fantasi, kreativitet og leg

Om Woodsteins produkter

#woodsteindk #stem #legoglær #børnsfremtid #skærmfri

Vi lytter til dig

Du er den vigtigste i ligningen, og i alt hvad vi laver, er du i centrum. Du er den eneste der ved, hvad du har brug for, og der er derfor meget kort fra os til dig.

Vi ønsker at høre fra dig, så ofte så muligt. Fortæl os hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.  Du bestemmer vejen – vi lægger stenene.

Nøje udvalgte design-projekter

I vores designprocesser indkorperer vi altid adskillige børn i forskellige aldrer under udviklingen. På den måde sikrer vi, at det ikke blot er os der udvikler et byggesæt som vi synes er fedt, men at vi får børnenes garanti igennem hele processen. Man kan næsten sige, at børnene tegner og vi designer! 🎨

Vi ønsker at bidrage

Vi ønsker at bidrage til innovation. Det gør vi ved at skabe STEM byggesæt der ikke bare er sjove og underholdende, men som samtidigt lærer dig og dine børn en masse, der forbinder læring med leg.

Vi gør offline aktiviter sjovere end online, og giver vores bidrag til, at skabe STEM og science-interesserede børn i fremtiden.

Vi har skabt Woodstein, fordi vi ønsker at sætte et præg på vores børns fremtid, og deres rette plads i samfundet.

Vi bruger vores afsindigt høje standarder til at skabe teoretiske idéer om til praktiske og innovative byggesæt, der bidrager til at få leg og læring til at gå op i en højere enhed.

Det gør vi både med selve vores byggesæt, men også vores store fokus på den innovative idé og læringen fra magasinet, og fra de medfølgende læringsvideoer.

Vi opererer over flere felter, hvor vi prøver at bruge vores moderne og tekniske løsninger, til at gøre hverdagen sjovere for børnefamilier.

Alle vores byggesæt indeholder alle samledele, en samlevejledning, et læringsmagasin med tilhørende moderne læringsvideo, og altid et ekstra tvist af eksperimenterende sjov.

Derudover har du og dine børn selv muligheder for at bidrage aktivt til designprocesserne i vores byggesæt, ved at pitche jeres idéer til hej@woodstein.dk, hvor jeg personligt tager imod idéen og præsenterer den på vores idé-sparringer. Går din idé til live, kvitterer vi med 6 måneders Woodstein byggesæt 🚀

Vind 3 måneders abonnement

  • Vores nyhedsbrev indeholder:
  • Inspiration til vores Woodstein byggesæt
  • Deltag i spændende konkurrence
  • Få idéer til mindre skærm og mere fantasi
  • Ugens bedste kreative DIY

Om vores kultur

Vi er nørdede, vi er selvstændige og vi er arbejdsomme. Vi har ❤️ på det rette sted. 

Et arbejde i Woodstein kommer derfor med en række fordele..

Vil du være en del af Woodstein?

Føler du, at du kan bidrage med at gøre Woodstein bedre, større og federe end det allerede er, så send en uopfordret ansøgning til hej@woodstein.dk