🇩🇰 Dansk design i Århus - 1-2 dages levering🇩🇰

Skoler og grupper

Alle vores byggesæt er opbygget ud fra hypoteser og praktiske eksperimenter

I alle byggesæt medfølger et lærerigt hæfte omkring det emne byggesættet omhandler, som eleverne kan teste og lærer af

Byggesæt til grundskole og hjemmeskole

Vores byggesæt er idelle til at bruge i undervisning. Vi ved, at alle skoleår er forskellige, og at det ikke altid er nemt at skabe god forberedelse, der også er nytænkende, praktisk og sjov.

Fra Woodstein er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et undervisningsår, der bringer kreativitet, innovation og problemløsning på bordet.

Vores byggesæt passer perfekt ind i pensum for fx. #tyndekraft, #massefylde, #grønenergi, #middelaldertema, #mediefag og #biologi

Brug for mange byggesæt til skolebrug?

Alle byggesæt til skolebrug giver 15% rabat, når du bestiller større mængder.

➜ Bestil første byggesæt
Har du spørgsmål vedr. Woodstein til skolebrug?

FAQ

Produkt

👩‍👩‍👧‍👧 Hvor mange børn kan deles om et byggesæt?

Selvom vores byggesæt er optimeret til ét per barn, indeholder de tilpas med lærerige hæfter og indhold, så de meget vel kan bruges i gruppearbejde. Vi anbefaler dog maksimalt 3-4 personer per byggesæt. Ideelt set i grupper af to.

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin egen fungerende lavalampe (uden varme og strøm), hvor vi berører emner som vulkaner og hvordan væsker blander (og ikke blander) sig sammen.

Det kan også være vores automatiske vindmølle, hvor vi berører emner som grøn energi og om hvordan man laver strøm vha. vindmodstand.

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!

Har du spørgsmål om Hawkings linjen?