🌍 Darwin lanceringsrabat! Få 30% rabat på første byggesæt 🌍

Når du giver et Woodstein medlemskab i gave, forlænger du magien og begejstringen i mange måneder

Du får det første byggesæt + en voucher med 2 måneders medlemskab for kun 349,- kr. (værdi 517,- kr)

Det er rigtig nemt:

Skal vi vælge et fedt byggesæt?

Leder du efter et helt almindeligt gavekort?

Du kan frit vælge alt fra 150-1.000 i gavekort hos os

Med over 17850 sendte byggesæt i 2022 taler vores lærerige bokse for sig selv!

Se vores anmeldelser på trustpilot


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Har du spørgsmål om at give Woodstein i gave?

🤓 Hvad er Hawkings linjen?

Vores Hawkings linje er vores allerførste linje er byggesæt, der er inspireret af den verdenskendte fysiker Stephen Hawkings.

Byggesættet er for børn i alderen 7-14 år for selvstændigt byg, men kan bygges sammen med forældre helt ned til 4 års alderen.

Byggesættene er sjove for både børn og voksne, fordi de har en stor wow-effekt, når man fra at modtage en række byggedele, kort tid efter står med et færdigbygget sæt, der kan leges med.

Raketten, som er vores prøvepakke i Hawkings linjen, kan fx. skyde op til 8 meter op i luften kun ved hjælp af tryk, som du opbygger gennem en sprøjte og en gummislange.

Hele familien samles omkring dette byggesæt!

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin egen fungerende lavalampe (uden varme og strøm), hvor vi berører emner som vulkaner og hvordan væsker blander (og ikke blander) sig sammen.

Det kan også være vores automatiske vindmølle, hvor vi berører emner som grøn energi og om hvordan man laver strøm vha. vindmodstand.

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!