🌍 Darwin lanceringsrabat! Få 30% rabat på første byggesæt 🌍

En begejstrende fed linje af byggesæt til børn 7-14 år

Vores Hawking byggesæt er en linje der udfordrer børn til at tænke kreativt, til at kæmpe for sine egne drømme, og derudover lærer vi børn, at alt er muligt, uanset hvem man er, og hvor man kommer fra.

Det er en sjov og spændende linje af byggesæt der fokuserer på #stem, #problemløsning, #robotter, #innovation og #videnskabeligforståelse

Hvert byggesæt i denne linje har sit eget tema, og indeholder bl.a. byggematerialer, en udførlig byggevejledning med video, lærerigt temamateriale & et kreativt element til leg med byggesættet.

Sådan virker det

Vælg din linje af STEM byggesæt, fx. Hawkings

⓶ Modtag det første byggesæt inden for 3-5 dage. Byg det og leg med det!

Næste måneds byggesæt sendes d. 14 i hver måned.

Vores byggesæt styrker de STEM færdigheder vi mangler i fremtiden. Giv dine børn en lærerig, sjov og god oplevelse!

➜ Bestil første byggesæt

Hawkings er vores kunders favorit linje!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Vi har sendt over 17800 magiske Hawkings byggesæt - Skal I være med?

Tjek #woodsteindk for masser af STEM & STEAM idéer,
kreativ leg og skøre eksperimenter

🚀 Efterårsrabat! få 38% på din første måned.

⭐️ Få dit første byggesæt for kun 99,- kr ⭐️

Giv dine børn de fedeste oplevelser med vores byggesæt!

Har du spørgsmål om Hawkings linjen?

🤓 Hvad er Hawkings linjen?

Vores Hawkings linje er vores allerførste linje er byggesæt, der er inspireret af den verdenskendte fysiker Stephen Hawkings.

Byggesættet er for børn i alderen 7-14 år for selvstændigt byg, men kan bygges sammen med forældre helt ned til 4 års alderen.

Byggesættene er sjove for både børn og voksne, fordi de har en stor wow-effekt, når man fra at modtage en række byggedele, kort tid efter står med et færdigbygget sæt, der kan leges med.

Raketten, som er vores prøvepakke i Hawkings linjen, kan fx. skyde op til 8 meter op i luften kun ved hjælp af tryk, som du opbygger gennem en sprøjte og en gummislange.

Hele familien samles omkring dette byggesæt!

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin egen fungerende lavalampe (uden varme og strøm), hvor vi berører emner som vulkaner og hvordan væsker blander (og ikke blander) sig sammen.

Det kan også være vores automatiske vindmølle, hvor vi berører emner som grøn energi og om hvordan man laver strøm vha. vindmodstand.

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!

Hvad siger kunderne om os?