Picasso-linjen

En fantasifuld verden af kreativitet

Vores Picassolinje er inspireret af den kreative gnist, og af et ønske om at styrke børns evne til at fordybe sig.

Picassolinjen bibeholder bygge-elementet som vores andre linjer, da der altid er et 3D element der skal bygges, men derudover fungerer det som et puslespil, en kreativ leg og en fantasifuld verden, der skal opleves! #stem, #problemløsning, #kreativitet, #puslespil og #fordybelse

Hvert byggesæt i denne linje har sit eget tema, og indeholder bl.a. en Ø der skal samles, et 3D sæt der skal bygges og en masse figurer og objekter der skal males. Det er de perfekte starter-byggesæt til børn 4-7 år

Altid tusser med!

I byggesættet medfølger der altid vores helt egne artistiske tusser, der er skabt til at skabe.

🖍️ I den ene ende af tussen finder du en præcisionpind, og i den anden ende en pensel.

Picasso er det nyeste skud på stammen!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Der udkommer 1 sæt om ugen fra midten af Januar

Tjek #woodsteindk for masser af STEM & STEAM idéer,
kreativ leg og skøre eksperimenter

🚀 LANCERINGSRABAT: 30%

⭐️ Picasso er vores nyeste byggelinje, og derfor får du lige nu 30% rabat!

Giv dine børn de fedeste oplevelser med vores kreative byggelinje - Inspireret af Kong Frederik d. 10 🤴

Sendes 1. februar 💌

Har du spørgsmål om Hawkings linjen?

🤓 Hvad er Hawkings linjen?

Vores Hawkings linje er vores allerførste linje er byggesæt, der er inspireret af den verdenskendte fysiker Stephen Hawkings.

Byggesættet er for børn i alderen 7-14 år for selvstændigt byg, men kan bygges sammen med forældre helt ned til 4 års alderen.

Byggesættene er sjove for både børn og voksne, fordi de har en stor wow-effekt, når man fra at modtage en række byggedele, kort tid efter står med et færdigbygget sæt, der kan leges med.

Raketten, som er vores prøvepakke i Hawkings linjen, kan fx. skyde op til 8 meter op i luften kun ved hjælp af tryk, som du opbygger gennem en sprøjte og en gummislange.

Hele familien samles omkring dette byggesæt!

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Alle linjer har et tema eller et emne det tager op, som har fokus i selve byggesættet.

Det kan fx. være at bygge sin egen fungerende lavalampe (uden varme og strøm), hvor vi berører emner som vulkaner og hvordan væsker blander (og ikke blander) sig sammen.

Det kan også være vores automatiske vindmølle, hvor vi berører emner som grøn energi og om hvordan man laver strøm vha. vindmodstand.

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!

Hvad siger kunderne om os?