Raket: Vælg byggelinje

Få Raketten til 0,- kr! Vælg byggelinje 👇

Raketten er sjov og lærerig for alle børn, og kan skyde 8-10 meter op i luften kun vha. en slange og en sprøjte!

Vælg byggelinje og modtag din start raket!

Hawking linje

Til den næste generation af opfindere

En STEM byggelinje der udfordrer børn til at bygge og løse komplekse problemstillinger, og omsætter teori til praksis. Fra ca. 8 år

Darwin linje

Store idéer starter små - og gør indtryk

En STEAM byggelinje der kombinerer magiske byggesæt med kreativitet, og sætter leg og læring sammen. For børn i alle aldre.

Har du spørgsmål om byggelinjerne?

🤓 Hvad er den største forskel på byggelinjerne?

Hawking linjen fokuserer lidt mere på teoretisk læring end Darwin, hvor denne indgår i et folkeskole pensum. Læringen er differentieret, og kan derfor tages ind af børn i mange aldre. Byggesættene er seje, brugbare og kan aktiveres efterfølgende.

Darwin derimod, er ofte centreret omkring en omfavnende historie, og tager børnene med ud på en rejse, der er både sjov, lærerig og spændende. Darwins byggesæt er legesyge og engagerende.

🪐 Hvilke tema og emner har byggesættene i linjen?

Eksempler på byggesæt opdelt i linje:

Hawking
🚀 Lavalampe
🏰 Blide
🦀 Gribeko
🏎️ Elastikbil
🤖 Automaton
♻️ Vindmølle

Darwin
🥞 Pandekageskyder
🧮 Geoboard
🕹️ Pinball maskine
🐷 Grisebasse som gribetang
🎱 Kuglebane
⚽️ Fodboldbane

👩‍🎨 Hvordan er byggesættene designet?

Vores to designere Christian og Jannie bruger over hundrede timer i designprocessen af hvert enkelt byggesæt, og laver mange adskillige prototyper inden vi ender med et færdigt produkt.

Processen fra start til slut er lang. Efter vi går fra idé til design, til test i pap, teknisk opbygning og prototyper, ender vi med at have en færdig prototype der er tæt på det endelige produkt. Og her tester vi byggesættet på rigtig mange børn i den rette alder, for at sikre os at byggesættet er sjovt, vejledningerne er intuitive og læringen er god!

📦 Hvornår sendes det månedlige byggesæt?

Hawking sendes hver måned d. 14, hvor Darwin sendes hver måned d. 1 😊

🚀 Får man altid raketten først?

Uanset om man vælger Darwin eller Hawking, får man raketten som det første byggesæt. Det er eksplosivt, underholdende, lærerigt og spændende for både børn og voksne i alle aldre.

Hvad er STEM læring?

Der er mange definitioner på hvad STEM og STEAM læring er. STEM står for "Science, Technology, Engineering og Mathematics" og omfatter netop disse fag, men længere går de danske opfattelser af STEM-læring heller ikke. A'et i STEAM står for Art, og gør i bund og grund STEM-læring spiseligt for lidt yngre børn børn, ved at tilføre det kreativitet og kunst.

STEM er en tilgang til læring. Den (ret naturlige) tilgang som mange voksne besidder i deres daglige arbejde, hvor vi undersøger hypoteser og be- eller afkræfter disse gennem praktiske eksperimenter, er en af færdighederne vi prøver at lære børn gennem STEM.

For børn dog, er det hverken så komplekst eller struktureret.

Børn skal nemlig lære at lære (og blive glad for det), idet fremtiden er konstant skiftende, og det derfor er en afgørende egenskab. Her er STEM et redskab til at lære og forstå verden.

STEM er en slags alliance imellem videnskab, problemløsning, kontekster, børn og læring.

... Og vi håber at I vil med os på denne rejse, og dermed give jeres børn muligheden for at komme til at elske at lære.